Hvem er vi?

Wenche

Mor sjøl i huset, 60 modell av beste sort. Utdannet sykepleier og jobber ved Høylandet sykeheim som avdelingsleder. Utover jobb og fulltid som husmor liker Wenche å trimme. Trimmen fører til at våre hunder alltid er i god kondisjon da de nesten daglig blir med Wenche på en «Kjålgomrunde» (7-8km). Er også en «reser» på kryssord.

 

Arnt

Også jeg er 60 modell. Jeg og Wenche ble født nesten samtidig, kun 11 dager mellom oss. Til daglig jobber jeg som arbeidsleder / konsulet og leier meg ut innen bygg og anlegg. Allsidige jobber som krever mye praktisk sans. Har før det jobbet som fortograf, redigerer og altmuligmann hos Høylandet Film & TVproduksjon her på Høylandet. Startet der i 1991 og slutter der  31.11-2012.  Har også fra 2008 vært på kortere og lengre engasjement hos firmaet Eltel Networks AS. Utover jobb så er jeg en ihuga trimmer (bare jeg har tid). Har også stor interesse for hundehold og jakt. Er en naturelsker som drømmer om en overvintring i  et øde område.

Vi har tre barn, Vidar (82), Eskil (86), og Trine (94).

Vidar

Jobber i Verdal, og bor der sammen med Ina, Cesilie og Arne Martin. Startet sin arbeidskarriære i forsvaret og et utenlandsoppdrag for de fredsbevarende styrkene i Afganistan. Jobber nå for Midt Norsk renevasjon, Mule / Levanger. Ina og Vidar fikk lille Arne Martin som ble født 29.07-2011. Med dette ble Cecilie en stolt storesøster.

Eskil

Jobbet  i Levanger som maskinfører. Bor der sammen med Brita, Tobias, Elena og Ludvik. Tobias er en stolt storebror.

Trine

Bor fremdeles hjemme. Ukependler til Levanger der hun går høgskole for å bli førskolelærer.

 

Vi har tre hunder her på Høylandet, Fossmyras Hero (2010) og Fossmyras Uma (2012), Kalasääsken Hi Enya (2014) og Ackers Xena (2014) som bor i Skaun.

 

Fossmyras Hero

Beholdte en valp etter andre kullet til Chacha. Hero er en uttrulig trivelig hund. Ekstrem rolig og snill, lettdressert og jaktinnterissert. Svært god psyke. Var med på jakt høsten 2010, mest for å bli skogvant. Uttulig trygg i skogen tross sin unge alder. Fikk gjennomført både bandhund og løshundprøver med han høsten 2012. En god andre på bandhund, en første og en 0 prøve på løshund. I tillegg fikk vi gått en prøve i Finland, der ble det en 3 premie, pga en overivrig juletreleiter som støkkte før vi kom innpå losen. Fikk også gått en todagers løshundprøve i Aremark januar 2013. En god første på dag 1, men desverre gjorde utomliggende årsaker til at vi ikke fikk elg på dag 2.

Hero ble høsten 2012 Norsk og Finsk utstillingschampion og har Cert og Cacib fra Sverige, så til høsten (13) må vi komme igang tidlig med jaktprøver.

Sommeren 2013 ble Hero International UCH, og Norsk Vinner. Høsten 2013 ble han også Svensk vinner oh høsten 2014 ble han Norsk vinner.

Fossmyras Uma

Tiltengt rollen etter sin mor. Litt strikkmotor som halvåring, men veldig dyktig og arbeidsvillig. Starter på sin første utstilling i Mars 13, da som valp. Blir spennende å starte med unghund igjen.

Pr. November 2013 har Uma fått sitt 2 CERT, CK og res Cert. Høsten 2013 ble Uma Svensk junior- og Svensk vinner. Gikk også en meget god banhundprøve til 92 poeng. Høsten 2014 ble hun Norsk vinner.

Høsten 2014 var Uma´s første jakthøst. Etter en litt trang start tør hun opp, får gode søk og finner nesten alltid elg. Ble skutt en okse i los for henne.

Uma fikk sitt første kull februar 2015.

 

Kalasääsken Hi Enya

Vår nye stjerne som ble hente heim fra Finland i sommer, 2014. Enya kom fra et meget jevn kull med 6 søsken. Enya og bror Loke ble begge med til Norge, og det blir spennende å følge disse to framover. Det er svært gode jaktlinjer bak Enya og Loke.

Høsten 2014 fikk Enya flere dager i skogstrening. Hun er meget selvstendig og sikker, og kan være borte fra husse lang tid. Søkene er ikke så langt bort, men hun er ikke stresset av å være aleine så dette blir bra. Hennes bror Loke har allerede loset elg som 8 mnd gammel.

Ackers Xena

Da har vi fått et nytt tilskudd på stammen i vår stall. Ackers Xena kommer fra Ackers kennel v/ Stephan Ackersstjerna, Örsundsbro, like utenfor Stockholm. Hennes mor er SEJ (lø)CH, SEUCH Ventis Acke, og far SEVCH Acers Ätti. Xena ble født 24.juli 2014. Xena vil til daglig ha sitt bosted hos Nina Eilertsen på Bjørgan i Skaun. Der vil hun få boltre seg sammen med mange forskjellige raser hver dag. Med næhet til skogen så vil det helt sikkert bli mange møter med skogens konge i årene som kommer.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.