Hvem er vi?

Wenche

Mor sjøl i huset, 60 modell av beste sort. Utdannet sykepleier og jobber ved Høylandet sykeheim som saksbehandler og i avdeling. Utover jobb og fulltid som husmor liker Wenche å trimme. Trimmen fører til at våre hunder alltid er i god kondisjon da de nesten daglig blir med Wenche på trimtur. Er også en «reser» på kryssord.

 

Arnt

Også jeg er 60 modell. Jeg og Wenche ble født nesten samtidig, kun 11 dager mellom oss. Til daglig jobber jeg som arbeidsleder / konsulet og leier meg ut innen bygg og anlegg. Jobber pr mars -19 i Grunnpartner, da som arbeidsleder og ansvar for HMS. Utover jobb så er jeg en ihuga trimmer (bare jeg har tid). Har også stor interesse for hundehold og jakt. Er en naturelsker.

Vi har tre barn, Vidar (82), Eskil (86), og Trine (94).

Vidar

Jobber i Verdal, og bor der sammen med Ina og Arne Martin. Startet sin arbeidskarriære i forsvaret og et utenlandsoppdrag for de fredsbevarende styrkene i Afganistan. Jobber nå som sjåfør for Børstad AS, Stjørdal. Ina og Vidar fikk lille Arne Martin som ble født 29.07-2011.

Eskil

Jobber  i Levanger som maskinfører. Pr mars -19 jobber Eskil for Grunnpartner AS. Bor  sammen med Brita, Tobias, Elena og Ludvik + to små hunder.

Trine

Bor fremdeles hjemme. Dagpendler til Overhalla der hu jobber 100% som barnehagelærer i en friluftsbarnehage.

 

Vi har flere hunder av rasen Jämthund. Disse omtales under Fossmyra fanen.