Nytt kull for Chacha.

Nytt kull for Chacha.

Da er det bestemt. Jaktvollens Chacha skal ha sitt siste kull. Etter besøk hos veterinæren for litt siden fikk vi godkjenning for å ha et siste kull på Chacha, og dyrlegen var ikke det minste i tvil om at hun er i kondisjon og kropp god og sterk nok for et siste kull.

Vi har leita etter hanne og vi fortsetter i samme bane som vi har tengt tidligere. Vi ønsker ikke å bruke en matador som har stor merittliste, men et avkom av en matador. Vi fant en slik i Sverige, Kuumakallen Kepp, etter far Onnivaaran Eka og mor Kettunurin Linda. Bak Kepp er det omtrent bare dobbelchampioner og jaktegeneskaper i massevis.

Kepp er bare 2,5 år gammel men har resultater gode nok til å innta dobbelchampion i sverige og jaktchampion i finland. Han mangler kun en sporprøve før han kan smykke seg med tittelen.

Dette blir en meget spennede mix, som vi har stor tro på.

Parring vil skje i siste halvdel av oktober.

Kepp er bor i Sverige men er rein finne i stamtavla.