Fossmyras Hamon

RIP, Hamon.

24.04 måtte Hamon avlives etter å blitt alvorlig syk. Store smerter og spasmer gjorde at eiere måtte ta den tunge avgjørelsen å avlive Hamon. En meget spesiell hund, både for eiere og vår Kennel, som har satt dype spor etter seg på den tida den fikk leve. Stor sorg for eiere og kennel at det endte slik, men med så store smerter som han hadde var det kun det eneste riktige. Veterinærene greide aldri å finne ut av hva som feilte Hamon.

**********

Fossmyras Hamon, må være tvillingbroren til Eywa. Hamon og Eywa var veldig lik både i utssende og i “hode”. Veldig rolig og selvsikker, var skjelden og aldri innblandet når “bråkebøttene” hadde sine raid. Bor i Grønfjelldal sammen med en Samojedtispe.

Hamond har slitt veldig mye med mageproblemer og vert alvorlig syk mange ganger. Nå 1.1-13 ser det ut til at gåten er løst. Han lider mest trulig av proteinalergi og tåler derfor ikke rått kjøtt. Etter at han har sluttet å spise kjøtt og får alergifor er han blitt frisk og fin. Hamond er en veldig snill og trivelig hund.