Alle valper solgt

Alle valpene ble revet  bort i expressfart. De er godt fordelt utover trøndelag og nordnorge. Melhus, Skogn, Steinkjer, Terråk, Lierne, Harran, Bardufoss, Øvergård, Tromsø og den siste skal vi ha selv for å overta etter Chacha. Hyggelig var det at vi faktisk allerde har fått kjøpere på venteliste for neste kull. Tydelig at våre kombinasjoner er spennede for de som ønsker å kjøpe jemthund. Nå starter en ny tid for mange, tilpassing av valpen, så til enkel dresurtrening og etterhvert blir det jakttrening. Vi går spennende dager i møte.

Den siste valpen drar fra oss ca 1.november, da blir det stille i kåken.

Vi takker alle for interessen som er vist ved dette kullet og ønsker alle valpekjøpere lykke til og de som ikke fikk valp fra oss i år er velkommen tilbake ved senere kull.