Cha-Cha ble mor til 11 valper

Tirsdag 14.august ble Jaktvollens Cha-Cha mor til 11 valper. Valpene ble født via keisersnitt. Desverre døde en av valpene onsdag den 15 på ettermiddagen. Vi hadde da hele dagen foret denne valpen via pipette, men det virket som noe av melka gikk ned  luftrøret. Valpen var ca 150g altså ca halv vekt av de andre så ikke sikkert den var 100% utviklet.

De andre ti valpene er i fin form. Cha-Cha er også i god form på tross av et stort inngrep som et keisersnitt er. Hun tar godt vare på sine små, mater og steller de hele døgnet. Etter en kort utetur er det rett inn for mer mat og stell.

Bildet viser det siste bildet av Cha-Cha som drektig tispe. Dette er siste kullet Cha-Cha skal ha. Bildet er tatt minutter før det bar inn til Grong Dyreklinikk for keisersnitt. Nina Eilertsen som var oppdretter av Cha-Cha sitter ved siden av.

Cha-Cha og Nina venter på at vi skal inn til veterinæren.