Fossmyras Hero og Uma tok alle titler i Svensk vinner 2013

Fossmyras forsynte seg grovt av premiefatet på Svensk vinner første helga i desember. Hero var først ute og han tok seieren i havn med CACIB og ble Svensk vinner 2013. Fossmyras Uma fulgte etter og ble beste juniortispe, som ga henne tittelen Svensk juniorvinner. Dermed gikk hun videre til vinneklassen og ble likegodt beste tispe med CERT, og dermed Svensk vinner 2013.

Det ble utdelt tre titler og de tok vi altså med oss. At vi også fikk strålende kritikker for våre hunder var svært moro, og det var førnøyd eier og handler som kjørte heim etter dagens utstilling.

Norsk vinner tispe deltok også i sverige, men denne gangen trakk vi det lengste strået. Norsk vinner jämthund, tispe, ble andre beste brukshund og kom dermed ikke til vinnerklassen denne gang.

Hvis en ser tilbake på resultatene disse to hundene har hatt på sine utstillinger er det vel liten tvil om at de holder standarden meget godt, og er verdig sine vinnertitler. Vi har også vert veldig bevisste på å få våre hunder bedømt av flest mulig forskjellige dommere, for å ha en breiest mulig vurdering av Uma og Hero sine kvaliteter. Fra resultatene viser dette at vi har benyttet veldig mange forskjellige dommere  fra både Norge, Sverige og Finland.

Link til Her sin resultatliste om du ønsker å lese kritikker.

Link til Uma sin resultatliste om du ønsker å lese kritikker.DSC00309 Skjermbilde 2013-12-09 kl. 08.04.56

  • Date:des 2013
  • Skjermbilde 2013-12-09 kl. 08.04.56
  • DSC00309